Βραζιλία: Πατέρας και γιος έφτιαχναν τις δικές τους Lamborghini και Ferrari και τις πουλούσαν!

Με τους κολοσσούς της αυτοκινητοβιομηχανίας της Lamborghini και της Ferrari τα έβαλαν ένας πατέρας και γιος από την Βραζιλία, οι οποίοι αναλάμβαναν να κατασκευάσουν πανομοιότυπα αυτοκίνητα με αυτά των δύο εταιρειών για πολύ λιγότερα χρήματα.

Η αστυνομία εισέβαλε στο «εργοστάσιό» τους στη Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας και βρήκε οχτώ μισοφτιαγμένα αυτοκίνητα, καθώς και θέσεις με τα σήματα των δυο εταιρειών. Όπως γίνεται γνωστό, πατέρας και γιος προσέγγιζαν τους πελάτες τους μέσω των social media και πουλούσαν τα αυτοκίνητα για 50.000 με 65.000 ευρώ. Ο κάθε πελάτης επέλεγε το μοντέλο που ήθελε καθώς και το χρώμα του.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη τους ύστερα από καταγγελία των δυο ιταλικών αυτοκινητοβιομηχανιών και τώρα, οι δυο τους κατηγορούνται για απάτη και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης ως και τρία χρόνια.

Στις φωτογραφίες από την επιδρομή της αστυνομίας μπορεί να δει κανείς ένα αυτοκίνητο που μοιάζει με το μοντέλο της Lamborghini, Huracan, το οποίο κανονικά κοστίζει 170.000 ευρώ και ένα άλλο που μοιάζει με μια Ferrari F430, η οποία κανονικά κοστίζει 130.000 ευρώ.