Ρόμα σε Βέρντε: Υπόγραψε στην ΑΕΚ, σε έχουμε πουλήσει!

Η Ρόμα που έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ από την Κυριακή πιέζει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ενωση

Όπως είχαμε ενημερώσει η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει από την Κυριακή με την Ρόμα την μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε όμως η μετακίνηση του παίκτη δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω των αντζέντηδων  του ποδοσφαιριστή. Είναι ήδη γνωστό πως οι παίκτες είχαν συμφωνήσει με την ΑΕΚ να διαχειριστούν αυτοί το ποσό της μεταγραφής του παίκτη φέρνοντας τον με ελεύθερη μεταγραφή όμως τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με τη Ρόμα. Αντίθετα η ΑΕΚ όταν ανέλαβε την πρωτοβουλία τα βρήκε σε χρόνο ρεκόρ με τους Ρωμαίους. Ο Βερντε όμως με εντολή των μάνατζερ του δεν υπογράφει το τριετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ τον χρόνο που είχε συμφωνήσει εδώ και πολλές μέρες επειδή οι αντζέντηδες ζητάνε να πάρουν τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί παρότι η ΑΕΚ πλήρωσε κανονικά την Ρόμα.

Η Ένωση φυσικά δεν το δέχεται αυτό. Είναι θετική στο να δοθεί προμήθεια αλλά σε καμία περίπτωση 600.000 και 700.000 ευρώ από την στιγμή που η Ρόμα θα πάρει κι αυτή σχεδόν 1.000.000 ευρώ ενώ κρατάει και το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη. Η ΑΕΚ πιέζει για να τελειώσει την μεταγραφή και έχει βασικό σύμμαχο την Ρόμα. Η Ιταλική ομάδα δεν δέχτηκε χθες τον Βέρντε στην πρώτη προπόνηση της σεζόν και του έστειλε σαφές μήνυμα να υπογράψει στην ΑΕΚ αφού γνωρίζει πως έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ της Ένωσης και του παίκτη στο οικονομικό σε ότι αφορά το δικό του συμβόλαιο. Παρά το παιχνίδι που προσπαθούν να κάνουν οι ατζέντηδες του παίκτη βάζοντας και άλλες ομάδες, όπως τον ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι η Ρόμα είναι ξεκάθαρη ότι ο παίκτης έχει δοθεί στην ΑΕΚ με τους όρους που συμφωνήθηκαν. Περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή υπάρχει αν η ΑΕΚ αποφασίσει να μην περιμένει και στραφεί σε άλλες λύσεις ακόμη και πιο ακριβές όπως αυτή του Καρτάμπια.