Αθλητικός ψυχολόγος στην ΑΕΚ με απόφαση Καρντόσο!

Πρόκειται για τον Ρουΐ Πάουλο Ντα Σίλβα Ντελγκάδο Επίριτο Σάντο, που βρίσκεται ήδη στο Κίελτσε και θα έχει μια εξωτερική συνεργασία με το τεχνικό τιμ και φυσικά επαφή με τους παίκτες

Ένας εξαιρετικά σημαντικός τομέας του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου, είναι η ψυχολογία. Όπου υπάρχει, ολόκληρη επιστήμη που στηρίζει τους αθλητές, με κορυφαία κλαμπ παγκοσμίως να έχουν τους δικούς τους αθλητικούς ψυχολόγους. Μια τέτοια συνεργασία, φαίνεται να ξεκινά και η ΑΕΚ! Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του Μιγκέλ Καρντόσο ο οποίος δεν αφήνει πραγματικά τίποτα στην τύχη του, η Ένωση αποκτά τον δικό της αθλητικό ψυχολόγο κάνοντας μια εξωτερική συνεργασία μαζί του (όχι μόνιμη).

Μάλιστα, ο Ρουΐ Πάουλο Ντα Σίλβα Ντελγκάδο Επίριτο Σάντο όπως είναι το όνομα του, ήδη βρίσκεται από το μεσημέρι στο Κίελτσε της Πολωνίας και θα έχει άμεση συνεργασία με το τιμ Καρντόσο, προσφέροντας τις συμβουλές και τις γνώσεις του σε θέματα αθλητικής ψυχολογίας. Θα παραμείνει μάλιστα στην Πολωνία τις επόμενες ημέρες, θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και θα έχει συνεργασία με τον Καρντόσο και τους βοηθούς του. Να σημειώσουμε πως ο κ. Ρουΐ Πάουλο Ντα Σίλβα, δεν θα είναι σε καθημερινή βάση με την ομάδα και θα έχει επί της ουσίας συμβουλευτικό ρόλο.