Πόνσε: Μόνο η ΑΕΚ υπάρχει στην Ελλάδα για μένα, αρνήθηκα πρόταση άλλης ελληνικής ομάδας!

232

Σημαντική αποκάλυψη στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος εξηγεί ότι δεν συνεχίζει στην Ένωση – που θα πλήρωνε 6 εκατομμύρια στη Ρόμα για να τον αποκτήσει – επειδή στόχος του είναι να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

Με μια σημαντική αποκάλυψη αποχαιρετά την ΑΕΚ και τον κόσμο της ο Έκι Πόνσε! Ο Αργεντινός εκτελεστής, που αγαπήθηκε από τον κόσμο και αγάπησε και ο ίδιος την κιτρινόμαυρη οικογένεια, εξηγεί ότι δεν συνεχίζει στην Ένωση – που θα πλήρωνε 6 εκατομμύρια στη Ρόμα για να τον αποκτήσει και θα κάλυπτε βεβαίως και το συμβόλαιο του – επειδή στόχος του είναι να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Σημειώνοντας παράλληλα, πως για τον ίδιο στην Ελλάδα υπάρχει ΜΟΝΟ μια ομάδα, η ΑΕΚ, και γι’ αυτόν τον λόγο απέρριψε και πρόταση άλλης Ελληνικής ομάδας που τον είχε πλησιάσει. Εμείς να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ στις 24/5 είχε ενημερώσει εγγράφως τη Ρόμα ότι σκοπεύει να ασκήσει την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, υπό την προϋπόθεση βεβαίως της υπογραφής συμβολαίου με τον Αργεντινό αλλά το μεγάλο deal κόλλησε στον Πόνσε. Η συνάντηση με τον πατέρα του παίκτη έγινε μέσα στο σαββατοκύριακο, ενημερώθηκε ότι η ΑΕΚ σκοπεύει να καλύψει όλο το συμβόλαιό του με τη Ρόμα και να γίνει φυσικά χρήση της οψιόν των 6 εκατομμυρίων, αλλά η πλευρά του Αργεντινού ήταν ξεκάθαρη. Και η επιθυμία του Πόνσε ήταν να συνεχίσει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με αυτόν τον τρόπο ο Αργεντινός λέει αντίο στην Ένωση και επιστρέφει στη Ρόμα…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και η δήλωση του Έκι Πόνσε:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Έκι Πόνσε από τη Ρόμα. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι και πραγματοποίησε μια εξαιρετική σε προσωπικό επίπεδο σεζόν, πετυχαίνοντας 21 γκολ σε 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Έκι, σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα σε αυτόν τον ένα χρόνο που φόρεσες τη φανέλα της ΑΕΚ. Σεβόμαστε την απόφασή σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου. Κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι!

Από την πλευρά του ο Αργεντινός επιθετικός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην ΑΕΚ και στους ανθρώπους της για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχτηκαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ για να προσφέρω στην ομάδα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τον επαγγελματισμό με τον οποίο με αντιμετώπισαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Από την πλευρά μου πιστεύω ότι ανταπέδωσα αυτή την αγάπη μέσω της καθημερινής δουλειάς μου, αλλά και των όσων προσπάθησα να βγάλω μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα ήθελα να εκφράσω το πιο θερμό μου «ευχαριστώ» στον κόσμο, στον πρόεδρο, στους προπονητές μου, στους συμπαίκτες μου, στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και να διευκρινίσω ότι η απόφασή μου να μην συνεχίσω στην ΑΕΚ, παρά την πρόθεσή της να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου και να καλύψει το συμβόλαιό μου, έχει να κάνει αποκλειστικά με την επιθυμία μου να συνεχίσω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ θα αποτελεί για πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καριέρα, αλλά και στην καρδιά μου και παρά το ότι είχα πρόταση και από άλλη ομάδα της χώρας, θα παραμείνει για εμένα η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα.

Εύχομαι τα καλύτερα για την ΑΕΚ!

Εις το επανιδείν!».