Τουρκία: Πλήρωσε δολοφόνο για να την σκοτώσει, όμως αυτός την ερωτεύτηκε! (video)

208

Ιστορία που θυμίζει την υπόθεση Μονσελά με εξίσου τραγικό τέλος

Μια απιστευτη ιστορία έρχεται στο φως από την Τουρκία που θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποτελέσει την βάση για μια χολιγουντιανή ταινία, ενώ θυμίζει πολύ και την «υπόθεση Μονσελά» που είχε σοκάρει την Ελλάδα τη δεκαετία του ‘90.Η 41χρονη δασκάλα, Ιλκάι Σιβασλί, από την Τουρκία ήθελε απεγνωσμένα να βάλει τέλος στη ζωή της ωστόσο μην μπορώντας να το κάνει η ίδια προσέλαβε έναν πληρωμένο δολοφόνο. Ωστόσο, ο 48χρονος δολοφόνος Τανζού Ντογκάν τελικά την ερωτεύτηκε και δεν μπορούσε να την σκοτώσει.

Ο Ντογκάν προσπάθησε με κάθε τρόπο να τη μεταπείσει, να την κάνει να αγαπήσει τη ζωή, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι η αγαπημένη του ήταν πολύ δυστυχισμένη και αποφάσισε να σεβαστεί και να εκπληρώσει την επιθυμία της.

Αρχικά, η αστυνομία υποπτευόταν πως η γυναίκα είχε πέσει θύμα του πρώην συντρόφου της, ο οποίος – όπως πίστευαν – τη σκότωσε μετά από έναν καβγά για οικονομική αντιδικία. Τελικά όμως αποδείχθηκε πως η 41χρονη παρόλο που τον απατούσε, δεν μπορούσε να αποδεχθεί το χωρισμό τους.

Οι Αρχές πιστεύουν πως μετά τον χωρισμό τους η γυναίκα έπεσε σε κατάθλιψη, η οποία της δημιούργησε τάσεις αυτοκτονίας.

Έτσι, προσέλαβε τον Ντογκάνα  και τον πλήρωσε περίπου 900 ευρώ για να τη σκοτώσει, αλλά εκείνος την ερωτεύτηκε και αρνήθηκε να τη δολοφονήσει, ωστόσο τελικά υπέκυψε στα παρακάλια της.

Μετά τη σύλληψή του, ο 48χρονος παρέδωσε στην Αστυνομία κασέτες με συνομιλίες τους που αποδείκνυαν τους ισχυρισμούς του, ότι η γυναίκα ήταν τελικά αυτή που τον έπεισε να τη σκοτώσει.

«Έχω βαρεθεί να περιμένω. Πότε θα με σκοτώσεις;», ακούγεται να λέει η 41χρονη σε μία από τις συνομιλίες, ενώ σε άλλη συζητά για τις λεπτομέρειες της δολοφονίας της εκφράζοντας την επιθυμία της να μην γίνει μπροστά στους φίλους της.

Ο 48χρονος πείστηκε τελικά να προχωρήσει με το αρχικό σχέδιο και να τη δολοφονήσει. Προσπάθησε να τη στραγγαλίσει, αλλά όταν δεν το κατάφερε και έτσι την πυροβόλησε.

«Προσπάθησα να την στραγγαλίσω, αλλά το πρόσωπό της έγινε κόκκινο και πάσχιζε να αναπνεύσει. Όταν την είδα έτσι, δεν μπορούσα να συνεχίσω και έφυγα», εκμυστηρεύτηκε.

«Αλλά με ξανακάλεσε. Είχε αγοράσει ένα όπλο. Μιλούσε συνέχεια για τον θάνατο. Ήθελε να πεθάνει και όταν πήγα εκεί μου έδωσε το όπλο και μου είπε ‘’σκότωσέ με, τελείωσε τη δουλειά’’», ανέφερε ακόμη και συνέχισε: «Μου ζήτησε να την πυροβολήσω στην καρδιά. Πλέον δεν μπορούσα να αρνηθώ στα παρακάλια της, έτσι, την ξάπλωσα στο κρεβάτι με το κεφάλι κάτω από το μαξιλάρι και την πυροβόλησα».

Η γυναίκα δεν πέθανε αμέσως όμως. Τραυματίστηκε βαριά και πέρασε μία ώρα μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της. Ο 48χρονος το έσκασε από το σπίτι, αφού είχε καλέσει ασθενοφόρο.

Όταν συνελήφθη πίστευε ότι είχε καταφέρει να την σώσει, αλλά η αστυνομία τον ενημέρωσε πως η γυναίκα είχε πεθάνει.