83

Τι αναφέρουν οι εφημερίδες στο Βέλγιο για το ταξίδι του Λυμπε και τις συζητήσεις του για επιστροφή του Βόσνιου σεντερ μπακ στην Ένωση

Δύο βελγικές εφημερίδες αναφέρονται στο ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στις Βρυξέλλες. Η Het Nieuwsblad και η Het Laatste Nieuws σημειώνουν πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μετέφερε, στη διοίκηση της Άντερλεχτ, την επιθυμία της Ένωσης για απόκτηση, με μορφή δανεισμού, του Όγκνιεν Βράνιες.

Υπενθυμίζεται πως, το τελευταίο διάστημα, ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και δεν υπολογίζεται από την Άντερλεχτ, ενόψει της νέας σεζόν. Επομένως, είναι θετική στο ενδεχόμενο δανεισμού του.

Ο βελγικός Τύπος εστιάζει στο υψηλό συμβόλαιο με το οποίο αμείβεται στην Άντερλεχτ ο Βράνιες και “αγγίζει” τις 900.000 ευρώ τον χρόνο. Η βελγική ομάδα θέλει να… ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Βράνιες και, όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ, ο παίκτης δεν θα θέλει να χάσει εύκολα το πολύ καλό συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις και καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τόσο η επιθυμία ΑΕΚ και Βράνιες να συνεργαστούν ξανά, όσο και η επιθυμία της Άντερλεχτ να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του παίκτη.