Διακόπηκε συνεδρίαση της βρετανικής Βουλής γιατί έμπαζε νερό η οροφή

Ένα ακόμη ευτράπελο διέκοψε τη συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων στη Βρετανία, καθώς έσταζε η οροφή και μπήκε νερό στην αίθουσα. Οι βουλευτές αναγκάστηκαν να διακόψουν τη συζήτηση λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Το νερό που έτρεχε στο πίσω μέρος του θαλάμου έκανε μούσκεμα δεκάδες έδρανα

Ο αναπληρωτής ομιλητής της κοινοβουλευτικής επιτροπής Λίντσεϊ Χόυλανέστειλε τη συνεδρίαση του Σώματος, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες για τη διαρροή του νερού. Οι αρχές της Βουλής των Κοινοτήτων δήλωσαν: «Γνωρίζουμε για τη διαρροή νερού και λαμβάνουμε επειγόντως μέτρα για να το επιδιορθώσουμε».

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η εισβολή ημίγυμνων διαδηλωτών στην αίθουσα του Κοινοβουλίου είχε διακόψει τη συνεδρίαση.

Ενώ οι βουλευτές είχαν ξεκινήσει άλλη μια ημέρα συζητήσεων για το πώς ή ακόμη και το αν η χώρα θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, περί τους 10 διαδηλωτές γδύθηκαν, κατεβάζοντας τα παντελόνια τους κι έχοντας ζωγραφίσει στους γλουτούς τους συνθήματα όπως: «Κλιματική Δικαιοσύνη τώρα».