Η Ελληνική Λέσχη Κλασικής Μοτοσικλέτας στην Άρτα

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, στην πόλη της Άρτας είχαμε την χαρά να δούμε την επίσκεψη της Ελληνικής Λέσχης φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας όπου στα πλαίσια του ετήσιου classic endurance 2019 διανυκτέρευσαν στη πόλη της Άρτας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ράλλυ αντοχής όπου η φετινή διαδρομή είχε εκκίνηση από την Ελευσίνα και την πρώτη μέρα είχε πέρασμα από την Ιτέα, τον Θέρμο, Καρπενήσι από την διαδρομή προς Προυσό και διανυκτέρευση στην Άρτα ερχόμενοι από την γέφυρα Τατάρνας. Δύσκολες και ορεινές διαδρομές έχοντας υπόψη ότι πραγματοποιήθηκαν με κλασικές μοτοσικλέτες, κάποιες ακόμα από την περίοδο του Β’ παγκοσμίου πολέμου, οι οποίες όμως με την αγάπη των ιδιοκτητών του βρίσκονται σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση.

Η διανυκτέρευση στην Άρτα καθόλου τυχαία δεν ήταν, μιας και οι δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί με την τοπική Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας είναι άριστες μετά από τις 2 εκθέσεις κλασικής μοτοσικλέτας στην πόλη της Άρτας.

Ευελπιστούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να στηριχθούν από τις τοπικές αρχές καθώς αυξάνουν την εξωστρέφεια και την επισκεψιμότητα στην πόλη της Άρτας και δίνουν κίνητρο ώστε να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα της περιοχής.