Μέρος του κανονικού προγράμματος ο Χουλτ

Μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του ο Σουηδός! Ατομικό και θεραπείες για Μάνταλο, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη

Με ένα θετικό νέο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με την οποία ουσιαστικά ξεκινά και η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας. Συγκεκριμένα, ο Νίκλας Χουλτ, συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω την θλάση που τον ταλαιπώρησε και πλέον μετρά αντίστροφα για την ολική επάνοδο του. Σε μια περίοδο μάλιστα, που η ομάδα και ο Μανολο Χιμένεθ χρειάζονται την παρουσία του στα αριστερά και περιμένουν πως και πως την επιστροφή του!

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα προβλήματα για την Ένωση, είναι γνωστά. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε την θεραπεία του λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος έκανεατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Όσο για τον Μιχάλη Μπακάκη, έκανε ατομικό, θεραπείες και στην ουσία αποφόρτιση, καθώς εκτός από τις ενοχλήσεις που είχε στους κοιλιακούς, έχει και ένα χτύπημα με πρήξιμο στο πέλμα από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε θεραπεία, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Μιχάλης Μπακάκης υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Ο Νίκλας Χουλτ συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.