Απολογήθηκε η ΑΕΚ, τρεις οι σοβαροί λόγοι για τους οποίους κινδυνεύει με την εσχάτη των ποινών!

Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ που παλεύει την αναστολή όμως το πρόβλημα είναι ότι τα επεισόδια έγιναν σε αγώνα όπου υπήρχε τιμωρία με… αναστολή

Ολοκληρώθηκε η απολογία της ΑΕΚ για τα σοβαρότατα επεισόδια του αγώνα με τον Αγιαξ και αναμένεται πλέον η ανακοίνωση της απόφασης που μπορεί να μην γίνει σήμερα. Η ΑΕΚ προσπάθησε να πείσει ότι αν τιμωρηθεί αξίζει αναστολή αφού η σοβαρότητα των επεισοδίων κάνει την τιμωρία να φαντάζει βέβαιη. Εγινε επίδειξη όλου του υλικού στους εκπροσώπους της ΑΕΚ με βίντεο, φωτογραφίες και καταθέσεις ατόμων που έζησαν τα επεισόδια. Η επιτροπή αναγνωρίζει τις ευθύνες της αστυνομίας αλλά και των οπαδών του Αγιαξ όμως υπάρχουν τρεις σοβαροί που κάνουν πολύ δύσκολη την θέση της ΑΕΚ. Η μολότοφ που είναι κάτι πρωτοφανές σε γήπεδο και τους φαίνεται αδιανόητο το ότι πέρασε στις εξέδρες, τα άτομα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τους οπαδούς του Αγιαξ και τους έριξαν διάφορα αντικείμενα. Αντικείμενα χωρίς να μετακινηθούν έριξαν και οι οπαδοί του Αγιαξ και η ομάδα τους θα τιμωρηθεί για αυτό.

Η ΑΕΚ θα είχε πολλές περισσότερες πιθανότητες για αναστολή αν δεν ήταν σε αναστολή στον αγώνα με τον Αγιαξ. Η επιτροπή φοβάται μήπως η αναστολή δεν λειτουργεί αποτρεπτικά στους οπαδούς της ΑΕΚ. Για το αντίθετο προσπάθησαν να πείσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ που έδωσαν το παρόν και εκεί ελπίζουν για να παίξει η ΑΕΚ και του χρόνου στην Ευρώπη. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί αύριο ή το αργότερο την Δευτέρα.