Σιμόες: Απόφαση καρδιάς, η σχέση μου με την ΑΕΚ είναι διαφορετική!

“Αισθανόμουνα, σαν να αφήνει η οικογένεια το παιδί της να φύγει…”, τόνισε ο Αντρέ, που αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Μάνταλος του έδωσε ώθηση ώστε να ξαναμιλήσει με τη διοίκηση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο

Απόφαση καρδιάς χαρακτήρισε ο Αντρέ Σιμόες την παραμονή του στην ΑΕΚ και το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε μέχρι το 2023! Ο Πορτογάλος μέσος, μίλησε από τα γραφεία της ΠΑΕ για την συμφωνία που υπήρξε, αναφέρθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην… ώθηση που πήρε από συμπαίκτες του -όπως είπε ο ίδιος- για να μιλήσει με τη διοίκηση και να υπάρξει νέα συμφωνία. Όσο για το ποιος ήταν εκείνος που τον ώθησε; Ο Πέτρος Μάνταλος!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες:

Πως αισθάνεται ο ίδιος;

Όταν η ομάδα δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, είναι το καλύτερο κάποιοι παίκτες να δώσουν τον λόγο τους και να μείνουν.

Ήταν απόφαση καρδιάς;

Ναι γιατί ίσως θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο για το μέλλον. Αλλά δεν ήταν σίγουρο ότι θα υπήρχε κάτι καλύτερο. Γιατί αυτό που μου προσφέρει η ΑΕΚ και αυτό που έχω με την ΑΕΚ είναι μια διαφορετική σχέση.

Για την επιστροφή του Μανόλο;

Είναι πολύ σημαντικό γιατί θα φέρει την ελπίδα στον κόσμο.

Για την φυγή Ουζουνίδη;

Έχω να πω τα καλύτερα. Βοήθησε την ομάδα να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί πολλές φορές είχαμε επαφή και μου έδινε έξτρα κίνητρο για να είμαι εκεί.

Για τους στόχους;

Προσωπικά κάνω πάντα μια δυνατή προπόνηση. Όσο για τους στόχους δεν έχει χαθεί τίποτα, έχουμε στόχους μπροστά μας και δίνουμε την μάχη μας.

Για το ότι δεν έπαιζε;

Πάντα η σχέση μου με τους συμπαίκτες μου ήταν πολύ καλή. Πάντα προσπαθούσαν να μου δώσουν ώθηση, τις τελευταίες ημέρες κάποιοι προσπαθούσαν να με ωθήσουν για να μείνω, γιατί και εγώ αισθάνθηκα σημαντικός για την ομάδα.

Ποιοι ήταν αυτοί που τον ώθησαν;

Ο Μάνταλος…

Για το αν έχει μετανιώσει που δεν ήρθε νωρίτερα σε συμφωνία με την ΑΕΚ;

Είναι αλήθεια όταν είσαι εκτός ομάδας είναι περίεργο το συναίσθημα. Αισθανόμουνα σαν να αφήνει η οικογένεια το παιδί του να φύγει, τώρα βρήκαμε μια λύση και τώρα είμαι διατεθειμένος να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας.