Η προδοσία Τραμπ φέρνει τη σφαγή των Κούρδων

 

Ο Ερντογάν χαιρέτησε την απόφαση του Αμερικάνου πρόεδρου και ετοιμάζει μαζικές επιχειρήσεις με τη στήριξη του Πούτιν. Βοήθεια από τη Γαλλία ζήτησαν οι Κούρδοι 

Με τους αμερικάνους στρατιωτικούς να μιλούν ανοιχτά για κηλίδα στην τιμή των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ προχωρά το πλάνο του για απόσυρση των στρατευμάτων από τη Συρία. Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν τον κουρδικό στρατό που πολέμησε λυσσαλέα κατά του ISISκαι τώρα τον αφήνουν στο έλεος του Ερντογάν.

Με σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος Ερντογάν χαιρέτησε την απόφαση Τραμπ και επανέλαβε την πρόθεση του για άμεση εντατικοποίηση των επιχειρήσεων κατά των Κούρδων. Την αποχώρηση του αμερικανικού στρατού χαιρέτησε και ο Βλάντιμιρ Πούτιν καθώς ήταν κάτι που ζητούσε από τον Τραμπ τον τελευταίο καιρό.

Μέσα σε αυτή τη σκακιέρα προδομένοι στέκονται οι Κούρδοι που ήλπιζαν πως οι Αμερικάνοι θα σέβονταν τους αγώνες τους και δεν θα επέτρεπαν στον Ερντογάν να τους σφαγιάσει. Η ηγεσία τους έχει στραφεί πλέον στη Γαλλία ελπίζοντας πως θα βρει εκεί έναν σύμμαχο καθώς ο Ερντογάν, με τις ευλογίες Πούτιν, ετοιμάζει τον στρατό του και επιχειρήσεις εκκαθάρισης.