Ο Τραμπ τους… παράτησε στην Σύνοδο των G20 και έφυγε! (VIDEO)

Ο Ντόναλντ Τραμπ για ακόμα μια φορά… έκλεψε την παράσταση στην Σύνοδο Κορυφής των G20 στο Μπουένος Άιρες, αλλά όχι φυσικά με την καλή έννοια!

Ο Τραμπ αντάλλαξε χειραψία με τον πρόεδρο της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι, μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου της, ωστόσο αντί να πάρει τη θέση για την οικογενειακή φωτογραφία ως είθισται, σηκώθηκε κι έφυγε!

Ο Αργεντίνος πρόεδρος προσπάθησε μάταια να του υπενθυμίσει ότι πρέπει να περιμένει για την «οικογενειακή φωτογραφία» και ο Τραμπ έφυγε. Τελικά, ένας από τους βοηθούς του Μάκρι ανέλαβε να τον φέρει πίσω!

Αφού τους έκανε τη χάρη και επέστρεψε, λίγη ώρα αργότερα ακούγεται – εκτός πλάνου – να φωνάζει: «Πάρτε με από εδώ μέσα!».

Ακόμα, μια μέρα πριν κατά τη διάρκεια της επίσημης συνάντησης με τον Μάκρι και ενώ ο πρόεδρος της Αργεντινής τον ευχαριστούσε για τη συνεργασία του, ο Τραμπ έβγαλε από το αυτί του το ακουστικό της μετάφρασης και το παράτησε στο πάτωμα, χωρίς την παραμικρή έκφραση στο πρόσωπό του που να μαρτυρά αν άκουσε και κατάλαβε όσα του έλεγε ο συνομιλητής του.