Απόφαση για Λουτσέσκου: Με 28.000 ευρώ μπορείς να συγκρινεις την Ελλάδα με την Χιτλερική Γερμανια

Πρόστιμο στον Ρουμάνο για τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας

Πριν από λίγες μέρες, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, διέσυρε διεθνώς τη χώρα μας όταν συνέκρινε, μιλώντας σε ρουμανική ιστοσελίδα, την Ελλάδα με τη Γερμανία του Χίτλερ.

Ωστόσο, για τα όσα είπε ο Ρουμάνος, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τον τιμωρήσει μόνο με χρηματικό πρόστιμο, 28.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουτσέσκου είχε κάνει την ίδια δήλωση και στις αρχές καλοκαιριού, αλλά τότε τα αρμόδια όργανα δεν τον είχαν καλέσει καν. Αν είχε λειτουργήσει, τότε, ο εισαγγελέας, τώρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα είχε τιμωρηθεί με κάποιες αγωνιστικές. Βάσει κανονισμού, οποιοσδήποτε υποπέσει στο συγκεκριμένο παράπτωμα για δεύτερη φορά, τιμωρείται με στέρηση εισόδου.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής: “Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Επέβαλε στον Ραζβάν Λουτσέσκου χρηματική ποινή ύψους 28.000€ για δηλώσεις του σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Ρουμανίας, οι οποίες κατέστησαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέο. ”