Η σοκαριστική στιγμή που ένας άντρας σπρώχνει έναν 91χρονο στις ράγες του μετρό! (VIDEO)

Ένας 46χρονος άντρας από την Βρετανία καταδικάστηκε την Παρασκευή για την απόπειρα δολοφονίας 91χρονου άνδρα, τον οποίο έσπρωξε και έριξε στις γραμμές του μετρό του Λονδίνου τον περασμένο Απρίλιο.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον άνδρα και για την απόπειρα να κάνει το ίδιο με άλλον άνδρα και πάλι σε αποβάθρα του υπόγειου σιδηρόδρομου.

Μάλιστα, στη δίκη ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερας ασφαλείας του μετρό που δείχνει τον άτυχο ηλικιωμένο να πέφτει στις ράγες με τον συρμό να φτάνει στην αποβάθρα σε μόλις ένα λεπτό. Η αυτοθυσία ενός από τους παρευρισκόμενους που έπεσε στις ράγες και βοήθησε τον 91χρονο, ήταν και εκείνη που του έσωσε τη ζωή.

Ο 91χρονος Ρόμπερ Μέιλπας απομακρύνθηκε με ένα κάταγμα στη λεκάνη και 12 ράμματα στο κεφάλι από την πτώση. Μάλιστα ο άνδρας έχει τιμηθεί με τον τίτλο του Σερ από την Βασίλισσα της Αγγλίας, το 1998, καθώς υπήρξε επικεφαλής του Eurotunnel, της υποθαλάσσιας δηλαδή σύνδεσης Γαλλίας και Μεγάλης Βρετανίας.

Λίγο νωρίτερα, την ίδια μέρα, ο καταδικασμένος πλέον άνδρας επιχειρούσε να κάνει το ίδιο με έναν 23χρονο άνδρα που ευτυχώς κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία του. Ο συρμός του μετρό έφτασε στην αποβάθρα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο 46χρονος Πολ Κρόσλεϊ κατά την απολογία του ισχυρίστηκε πως έκανε ότι έκανε γιατί «δεν είχε ύπνο». Όπως είπε επέλεξε τυχαία τα θύματά του και ισχυρίστηκε πως δεν είχε στόχο να σκοτώσει κανέναν.