Νέο βίντεο προσθέτει καινούργια δεδομένα για την απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια (VIDEO)

Ένα νέο βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την αιματηρή απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια που είχε ως τραγική κατάληξη τον θάνατο του φερόμενου ως δράστη της ληστείας, Ζακ Κωστόπουλου.

Στο βίντεο φαίνεται ο Κωστόπουλος, ενώ έχει δεχτεί τη βοήθεια του ΕΚΑΒ, να δέχεται μια νέα κλωτσιά από άλλο άτομο στην πλάτη και κατόπιν να παίρνει ένα κομμάτι από τα σπασμένα γυαλιά της βιτρίνας, να σηκώνεται και να απειλεί με αυτό τον άνδρα του ΕΚΑΒ και όσους βρίσκονταν γύρω του.

Στη συνέχεια προσπαθεί να φύγει, αλλά παραπατάει, πέφτει πάνω σε τραπέζια και καρέκλες παρακείμενων καταστημάτων και εν τέλει καταλήγει στο έδαφος. Τότε, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ τον χτυπούν μία φορά με το γκλομπ και ταυτόχρονα προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν, για να του πάρουν το κομμάτι γυαλί από τα χέρια.

Ο Κωστόπουλος στη συνέχεια εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο κοσμηματοπώλης που σε άλλο βίντεο φαίνεται να τον κλωτσάει, μαζί με έναν άλλο, άγνωστο άντρα, συνελήφθη και θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης, καθώς ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) και της θανατηφόρας βλάβης (κακούργημα, όταν η βλάβη έχει επακόλουθο το θάνατο). Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζητούν και τον δεύτερο άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον επίδοξο ληστή.