Χαμός με δημοσιογράφο της Αυγής: Fake news τα πλάνα από το συλλαλητήριο. Μόνο 3.000 οι διαδηλωτές (VIDEO)

Για… fake news κατηγόρησε το «Βεργίνα TV» ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος σχετικά με το βίντεο που μετέδωσε από το συλλαλητήριο του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, όπου φαίνονταν δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές να διαμαρτύρονται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονία.

«Αυτό εδώ πέρα είναι Fake news το είδε όλος ο κόσμος. 3.000 ήταν ο κόσμος που μαζεύτηκε χθες» επέμενε ο κ. Πετρόπουλος ενώ οι εικόνες που μεταδίδονταν πίσω του ήταν τελείως διαφορετικές. «Ναι, διαψεύδω το Βεργίνα TV» επέμεινε.

«Τους έβγαλαν από την τσέπη τους;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάκης Χατζής με τον Ανδρέα Πετρόπουλο να επιμένει: «αυτή η εικόνα είναι από την άνοιξη, όχι άλλα fakenews. Ο ελληνικός λαός πιστέυει ότι είναι σωστή η συμφωνία».

Μετά τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφους της Αυγής, στη συζήτηση παρενέβη ο ιδιοκτήτης του ΒεργίναTV, Στέλιος Καλόγηρος, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός: «Όχι βέβαια, δεν υπάρχει μοντάζ. Όλα αυτά μεταδόθηκαν από το δορυφορο του HellasSat. Στις 21 Ιανουαρίου (σ.σ. στο πρώτο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη) δεν υπήρχε κόσμος με κοντονάνικα».

«Οι άνθρωποι της αριστεράς ψεύδονται, ό,τι δεν είναι αριστερό είναι φασιστικό» ολοκλήρωσε την παρέμβασή του ο κ. Καλόγηρος.