Οσμή μεγάλου σκανδάλου με τη διαρροή προσχεδίου εισήγησης για Λάζαρο

 

Πως διέρρευσε και παρουσιάστηκε πλήρες κείμενο εισήγησης και γιατί στη συνέχεια το… εξαφάνισαν; Τεράστια πλέον τα ερωτηματικά για τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί στην ΕΕΟΔ…

Για “μέγα σκάνδαλο” γράφει σήμερα η ΩΡΑ, σχετικά με ένα προσχέδιο που κυκλοφόρησε σε “ερυθρόλευκο” Μέσο, αλλά και στην ιστοσελίδα “Παραπολιτικά”, και αφορά την πολύκροτη υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και τα δύο συμβόλαια που έχει υπογράψει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Το συγκεκριμένο προσχέδιο, πιθανότατα εισήγησης μέλους της ΕΕΟΔ, αφού ήρθε στη δημοσιότητα, ξαφνικά και ως διά μαγείας στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πλέον, όπως γράφει η ΩΡΑ, είναι “τεράστια τα ερωτηματικά για τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί στην ΕΕΟΔ”! Από εκεί και πέρα, αν όντως ισχύει αυτό που διέρρευσε, η Επιτροπή δηλώνει αναρμόδια σε όλα και επί της ουσίας δεν παίρνει κάποια τελική απόφαση και όλα θα κριθούν στο Διαιτητικό δικαστήριο.

Όσον αφορά το ότι αναφέρεται πως το συμβόλαιο του Λάζαρου με την ΑΕΚ δεν είναι έγκυρο επειδή δεν κατατέθηκε στην Σούπερ Λιγκ, ισχύει αλλά δεν έχει σχέση με την καταγγελία της ΑΕΚ. Ο κανονισμός προβλέπει ποινές για την υπογραφή δύο συμβολαίων για την ίδια χρονική περίοδο χωρίς να αναφέρει πουθενά αν θα κατατεθούν και τα δύο στη Σούπερ Λιγκ.