Ο Μπογέ και η λίστα

 

Ο αθλητικός Τύπος της Τρίτης γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Όλα για τον Μπογέ», γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα, συμπληρώνοντας: «Συμπεριλήφθηκε κανονικά στη λίστα που δήλωσε η ΑΕΚ στην ΟΥΕΦΑ για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, εν αντιθέσει με τον Αλμπάνη που έμεινε εκτός». Για τα μεταγραφικά σημειώνεται: «Τα… θέλω του Γιάκομπ και η κλήση του Σιμάο στην ΑΕΚ. Οι απαιτήσεις του Αργεντινού μέσου που παρακολουθεί η Ενωση από το targetgroup των ελεύθερων παικτών. Προτάθηκε ο 30χρονος μέσος από τη Μοζαμβίκη».

SPORTIME

«Γιοκ», αναφέρει η SPORTIME στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και εξηγεί: «Η ΑΕΚ δεν προχώρησε σε μεταγραφή και δήλωσε τους παίκτες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενεργοποιείται ο Μοράν, ο ρόλος των Τσόσιτς, Μάνταλου. Εκτός λίστας ο Αλμπάνης, τι γίνεται με Μπογέ».

SPORTDAY

«Λίστα χωρίς ενίσχυση», γράφει η SD και εξηγεί: «Δεν ευδοκίμησε η προσπάθεια για τον Γιάκομπ και η πρωταθλήτρια θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με το υπάρχον υλικό. Η ξαφνική ενεργοποίηση του Μοράν».

LIVE  SPORT

Για τον Σιμόες γράφει η εφημερίδα: «Θα μείνει. Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Σιμόες, έστω κι αν ο μάνατζέρ του έφυγε… με άδεια χέρια».