Βαρούχας: Πέναλτι του Μάνταλου, ανύπαρκτο του Ολυμπιακού

Ακούστε τον καθηγητή διαιτησίας Παναγιώτη Βαρούχα να αναλύει τις φάσεις της αγωνιστικής

Ξεκάθαρος για τη φάση του πέναλτι από το οποίο προήρθε το γκολ της ΑΕΚ στον αγώνα της Τρίπολης με τον Αστέρα ήταν ο Παναγιώτης Βαρούχας αναλύοντας τη διαιτησία σε όλα τα ματς της Σούπερ Λίγκας που έγιναν το Σαββατοκύριακο, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM:«Ο Μάνταλος την ώρα που περνάει, ο Κότσιρας του βάζει το χέρι. Όλοι ξέρουμε ότι ο αμυντικός μαρκάρει ώμο με ώμο. Εδώ όμως του απλώνει το χέρι. Δεν ξέρουμε και δεν παίζει ρόλο το πόσο δύναμη βάζει. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Τον πιάνει και δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Είναι παράβαση. Στη φάση υπάρχει παρεμπόδιση με το χέρι του Κότσιρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βαρούχας ο οποίος ξεκαθάρισε ότι έπρεπε να έχει αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Πόνσε στο 40ο λεπτό.

Για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ υπογράμμισε πως κακώς δόθηκε το πέναλτι υπέρ των ερυθρολευκών σε χέρι παίκτη των Ιωαννίνων.
Για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη υποστήριξε ότι ο διαιτητής του αγώνα έκανε πολύ καλή διαιτησία αλλά όμως κατακεραύνωσε τον επόπτη και τις αποφάσεις του.

«Ο Παπαπέτρου έκανε άριστη διαιτησία», τόνισε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι ήταν σωστές οι αποφάσεις του και στις τρεις φάσεις που οι ομάδες ζητούν πέναλτι.

Για τον Καμπούρη όμως… «Εγώ τον είδα να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτός που τον έκανε διεθνή διαιτητή θα πρέπει να βγει και να πει γιατί τον έκανε. Τι είδε σε αυτόν. Ήταν εκτός τόπου και χρόνου και δεν μπορείς να παίρνει στο λαιμό σου και τα άλλα παιδιά», τόνισε.