Μελισσανίδης: Το πρόστιμο θα είναι βαρύ και στην επόμενη έφυγαν!

Σκληρή ομιλία του ηγέτη της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε στις αποβολές των Λιβάγια – Λόπες κόντρα στην Βίντι και ζήτησε από την ομάδα να συνεχίσει σεμνά και ταπεινά

«Καμπανάκι» Μελισσανίδη στους παίκτες με αφορμή τα κρούσματα και τις αποβολές Λιβάγια – Λόπες απέναντι στην Βίντι. Ο Τίγρης, μίλησε σήμερα στα Σπάτα στους ποδοσφαιριστές και τους έκανε σαφές πως θα είναι αμείλικτος σε θέματα απειθαρχίας. Από εκεί και πέρα συνεχάρη τους πάντες για την πρόκριση.«Συγχαρητήρια για την πρόκρισή σας, το αξιζατε και δικαιούστε να το χαρείτε. Όμως θέλω από εσάς ένα πράγμα. Αν έχουμε πετύχει κάποια πράγματα σαν ομάδα, τα έχουμε πετύχει γιατί παλέψαμε ταπεινά, σεμνά και με το κεφάλι κάτω. Το ίδιο ταπεινοί σας ζητάω να παραμείνουμε. Μην χάσουμε το μυαλό μας και τρελαθούμε τώρα που περάσαμε Τς Λιγκ», τόνισε αρχικά και εν συνεχεία έστειλε σαφές μήνυμα για τις κόκκινες με Βίντι, τονίζοντας πως σε θέματα πειθαρχίας αυτή η ομάδα θα είναι αμείλικτη ασχέτως με ποιον παίκτη θα αφορά:

«Πάνω από την ομάδα δεν είναι κανείς! Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν είτε πρόκειται για το μεγαλύτερο αστέρι είτε για τον μικρότερο παίκτη από την Ακαδημία. Το πρόστιμο θα είναι βαρύ για τις δυο αποβολές με τη Βίντι και στο επόμενο κρούσμα θα διακόψουμε τη συνεργασία μας. Σε τέτοια θέματα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σας πιστεύω, σας στηρίζω, θα είμαι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα, αλλά σε ζητήματα πειθαρχίας θα είμαι αμείλικτος»

Και κατέληξε: «Θέλω και πάλι να σας πω συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Αυτό που πετύχατε ήταν πολύ σημαντικό για το κλαμπ. Συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, είμαστε ακόμα στην αρχή»