Τσακώθηκε με τη γυναίκα του κι έπεσε στο σπίτι με ένα αεροσκάφος! (video)

 

Ο σύζυγος βρήκε τραγικό θάνατο

Ο καβγάς ενός ζευγαριού στην Γιούτα των ΗΠΑ είχε απίστευτη κατάληξη, όταν ο εξοργισμένος σύζυγος πήρε ένα μικρό αεροσκάφος και το έριξε στο σπίτι του, βρίσκοντας ο ίδιος τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο 47χρονος Ντουέιν Γιουντ αφού χειροδίκησε εναντίον της συζύγου του μετά από ενδοοικογενειακό καβγά στο σπίτι τους, στη συνέχεια μετέβη σε μικρό αεροδρόμιο της περιοχής, από όπου έκλεψε το δικινητήριο Τσέσνα, οδηγώντας το με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο σπίτι της οικογένειας.

Μάλιστα, την στιγμή της συντριβής μέσα στο σπίτι βρισκόταν τόσο η σύζυγός του, όσο κι ένα ανήλικο παιδί από προηγούμενο γάμο της, ενώ λίγη ώρα πριν την πτήση αυτοκτονίας είχε ειδοποιήσει τα δύο βιολογικά του παιδιά από τον πρώτο του γάμο να φύγουν από το σπίτι και να μεταβούν στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Από την σφοδρή πρόσκρουσή στο εξωτερικό περίβλημα της κατοικίας, ο Γιουντ βρήκε ακαριαία θάνατο, ενώ ως εκ θαύματος κανείς άλλος δεν έπαθε το παραμικρό.

Ο Γιουντ κατείχε δίπλωμα πιλότου, πραγματοποιώντας ταξίδια μικρής διάρκειας με μικρά αεροσκάφη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του ζευγαριού, οι καβγάδες τους ήταν αρκετά συχνοί κι έντονοι.