Η απάντηση της ΝΔ στις δηλώσεις Αυλωνίτου για «κοτσάνες» και «π@@@ριές»

 

Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει με τις πρωτοφανείς δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου, που χαρακτήρισε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής «κοτσάνες» και «π@@@ριές» όσα έχει πει τις τελευταίες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις φονικές πυρκαγιές.

«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα», σχολίασε μέσω ανακοίνωσης η ΝΔ τις δηλώσεις Αυλωνίτου.

«Η Νέα Δημοκρατία ανακαλύπτει αρκετά καθυστερημένα τη “χυδαιότητα” με την οποία είναι ταυτισμένη ως κόμμα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν αρκετά απασχολημένος με το να ζητάει εκλογές, που του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του κ. Οικονόμου. Περιμένουμε, λοιπόν, από τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του ότι σέβεται έμπρακτα το δημόσιο διάλογο και τους πολιτικούς του αντιπάλους», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγκου, ανέφερε στο Τwitter: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση».

Πηγή: lifo.gr