Τελειώνει με Μπογέ, φέρνει Άλεφ και προχωράει του Πόνσε η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ… πήρε φόρα και τη Δευτέρα φορτσάρει για να τελειώσει μέσα στις επόμενες ώρες τρεις σημαντικές προσθήκες σε κέντρο και γραμμή κρούσης

Σε υψηλές ταχύτητες κινείται εσχάτως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι τη Δευτέρα θα δρομολογηθούν για τα καλά οι σημαντικές προσθήκες της σε επίθεση και μεσαία γραμμή. Μέσα στη μέρα η Ένωση αναμένεται να ολοκληρώσει τη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Τορίνο, προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως και ο Λούκας Μπογέ να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει.

Ένα βήμα πιο μπροστά βρίσκεται η μεταγραφή του Άλεφ, αφού το μόνο που απομένει πλέον είναι να ρυθμιστούν τις επόμενες ώρες οι λεπτομέρειες του ταξιδιού του στην Αθήνα, με την επιδίωξη από την πλευρά της ΑΕΚ να είναι ο παίκτης να βρεθεί στη χώρα μας όσο πιο γρήγορα γίνεται, ακόμη και μέσα στη μέρα, ώστε να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Όμως, εξελίξεις μέσα στη μέρα αναμένεται να υπάρξουν και για τον Έκι Πόνσε. Η Ρόμα… άνοιξε ξανά την συγκεκριμένη υπόθεση για την ΑΕΚ, με τον Μόντσι να της μεταφέρει ότι πια είναι όλα έτοιμα ώστε, αν το επιθυμεί, να τελειώσει από τη μεταγραφή. Όπως διαβάσατε από χθες, η Ένωση μόνο… αδιάφορα δεν αντιμετώπισε τη συγκεκριμένη εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει εντός της ημέρας τις επαφές, ώστε να ολοκληρώσει και αυτό το deal.