Επαγγελματικά συμβόλαια με έξι παίκτες ανακοίνωσε η ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

 

Ποιοι θα ειναι Πολωνία

Σπουδαία ημέρα για νεαρούς παίκτες της! Συγκεκριμένα έξι ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της Ενωσης υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια. Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

“Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν σήμερα έξι ποδοσφαιριστές από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΑΕΚ. Πρόκειται για τους δύο τερματοφύλακες Παναγιώτη Γκίνη και Βασίλη Χατζηεμμανουήλ και τους Κώστα Σταμούλη, Φοίβο Μπότο, Μιχάλη Μπούση και Γιάννη Τσιβελεκίδη.
Επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει και ο Γιάννης Σαρδέλης, ο οποίος όμως βρίσκεται στην αποστολή με την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας.
Θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση με τις φωτογραφίες, αλλά και την ταυτότητα των έξι νέων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα της ομάδας μας!”

Να σημειωθεί πως ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Γκίνης θα συμπληρώσει την τετράδα των τερματοφυλάκων της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν και θα είναι κανονικά στην αποστολή που θα πάει στην Πολωνία. Στο Κιέλτσε επίσης θα είναι και ο Φοίβος Μπότος (αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου), ενώ λογικά θα ήταν και ο Σαρδέλης όμως είναι με την Μεσογειακή ομάδα και επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα.

Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν σήμερα έξι ποδοσφαιριστές από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΑΕΚ. Πρόκειται για τους δύο τερματοφύλακες Παναγιώτη Γκίνη και Βασίλη Χατζηεμμανουήλ και τους Κώστα Σταμούλη, Φοίβο Μπότο, Μιχάλη Μπούση και Γιάννη Τσιβελεκίδη.
Επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει και ο Γιάννης Σαρδέλης, ο οποίος όμως βρίσκεται στην αποστολή με την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας.
Θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση με τις φωτογραφίες, αλλά και την ταυτότητα των έξι νέων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα της ομάδας μας!