Παίρνει απόφαση για Πόνσε και προχωράει για εξτρέμ!

 

Η ΑΕΚ αποφασίζει άμεσα για τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού, την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε καλό δρόμο και για προσθήκη στα άκρα

Τελικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες για την υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε. Η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την Ρόμα για το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού. Έχει αποδεχθεί να καλύψει 650.000 ευρώ από τα 1,2 εκατ. που είναι η αμοιβή του στην ιταλική ομάδα και παράλληλα έχει εξασφαλίσει και το «ναι» του παίκτη για τη μετακόμισή του στην Αθήνα, έχοντας μιλήσει με τον πατέρα του, που είναι και μάνατζέρ του.

Από χθες διαβάσατε ότι το ανοικτό θέμα είναι αυτό που σχετίζεται με την οψιόν αγοράς του. Η Ρόμα επιμένει αυτό να οριστεί στα 7 εκατ. ευρώ (θέλοντας, μάλιστα, να διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης), τη στιγμή που η ΑΕΚ πιέζει την ιταλική ομάδα για να ρίξει αυτό το ποσό περίπου στα 5 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής, η Ρόμα φαίνεται ανυποχώρητη σε αυτό το ζήτημα και τις επόμενες ώρες η Ένωση θα πάρει την τελική της απόφαση, σχετικά με το αν θα προχωρήσει τη μεταγραφή με αυτά τα δεδομένα.

Κάτι που αυτή τη στιγμή φαίνεται το πιο πιθανό, καθώς ο Πόνσε είναι ένας παίκτης που στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του επιθετικού που θέλει να αποκτήσει η ομάδα. Όπως είναι φυσικό, οι Κιτρινόμαυροι έχουν κι άλλες λύσεις στην ατζέντα τους, όμως στην παρούσα φάση είναι ξεκάθαρο ότι έχουν παραμεριστεί και ο Αργεντινός άσος είναι σε πρώτο πλάνο, όντας φαβορί για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι επαφές της Ένωσης για τη θέση του εξτρέμ. Κι εκεί έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένες λύσεις και γίνονται συζητήσεις. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προχωρήσει αρκετά οι επαφές με παίκτη (που το όνομά του δεν έχει βγει ακόμη) και είναι πολύ πιθανό και στο συγκεκριμένο θέμα να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Δεν είναι, δε, απίθανο ακόμη και να προκύψει πρώτα η ολοκλήρωση της μεταγραφής στα άκρα.