Πολύ κοντά σε συμφωνία για Πόνσε η ΑΕΚ!

 

Τα βρήκε με τη Ρόμα για το συμβόλαιο του Αργεντινού άσου, δίνει μάχη για την οψιόν που θέλει η ΑΕΚ

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται πλέον οι επαφές της ΑΕΚ για τον Έκι Πόνσε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του aek365, η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρόμα για το κομμάτι που αφορά το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού, με τους Κιτρινόμαυρους να καλύπτουν τα μισά από τα 1,2 εκατ. ευρώ της αμοιβής του, όπως ακριβώς συνέβη και την περσινή σεζόν με τη Λιλ.

Το ανοικτό ζήτημα που υπάρχει, είναι αυτό που αφορά τη ρήτρα που θα μπει για την αγορά του Πόνσε το επόμενο καλοκαίρι, καθώς η Ρόμα εμμένει στην απαίτηση το ποσό να είναι στα 7 εκατ. ευρώ, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ δίνει μάχη προκειμένου αυτό να πέσει στα 5 εκατ.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι ξεκάθαρο ότι ο Πόνσε βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ. Είναι ένας παίκτης που αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας, έχει εγκριθεί από τον προπονητή της, Μαρίνο Ουζουνίδη και καλύπτει τα «θέλω» των Κιτρινόμαυρων για την επίθεση. Βέβαια, την ίδια στιγμή η ΑΕΚ εξακολουθεί να ασχολείται και με άλλες λύσεις, προκειμένου να είναι έτοιμη για κάθε εξέλιξη…