Μόσχα: Έτσι έπεσε το ταξί σε φιλάθλους (vid)

Τραυματίζοντας συνολικά οκτώ ανθρώπους

Δύο Μεξικανές, δύο Ρώσοι και ένας Ουκρανός μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία όπου παραμένουν υπό νοσηλεία, αφού ταξί έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο της Μόσχας, πολύ κοντά στην Κόκκινη Πλατεία, τραυματίζοντας συνολικά οκτώ ανθρώπους, ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS μια πηγή των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.

Oι δύο γυναίκες από το Μεξικό βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, γνωστοποίησε με μήνυμα στο Twitter η μεξικανική πρεσβεία στη Μόσχα. Σύμφωνα με την πρεσβεία του Μεξικό, οι γυναίκες έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Χιλιάδες Μεξικανοί φίλαθλοι έχουν ταξιδέψει στη Ρωσία για το Μουντιάλ.

Η αρχή Διαχείρισης της κυκλοφορίας της Μόσχας δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου διακρίνεται το ταξί δίπλα σε μια πινακίδα κυκλοφορίας και άλλη μία που φαίνονται δύο ασθενοφόρα στο σημείο. Επίσης δόθηκε στη δημοσιότητα η ταυτότητα και η φωτογραφια του οδηγού.

Η αστυνομία της Μόσχας αναφέρει ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος επειδή αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.