ΗΠΑ: Αστυνομικός γρονθοκοπεί άγρια νεαρή κοπέλα στην παραλία (VIDEO)

 

Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου σοκάρει για ακόμα μια φορά με την αστυνομική βία στις ΗΠΑ.

Στο βίντεο από παραλία στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ φαίνεται ένας αστυνομικός να γρονθοκοπεί μια νεαρή κοπέλα στην παραλία καθώς αυτή αντιστάθηκε στη σύλληψή της.

Στο βίντεο ακούγεται ένας αστυνομικός να φωνάζει στην κοπέλα «σταμάτα να αντιστέκεσαι» και στη συνέχεια να τη χτυπά με γροθιές στο κεφάλι καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να την ρίξει στο έδαφος για να της βάλει χειροπέδες.

Η γυναίκα που δέχθηκε τα χτυπήματα αναφέρει στην ανάρτησή της ότι εμφανίσθηκε η αστυνομία και τους έκανε αλκοτέστ, από το οποίο προέκυψε ότι δεν είχαν πιεί. Στη συνέχεια και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του ελέγχου αρνήθηκε να τους δώσει το όνομά της όπως της ζήτησαν. Αυτό πυροδότησε το βίαιο περιστατικό. Η ίδια παραδέχεται πως πράγματι η παρέα της στην παραλία είχε αλκοόλ και η ίδια, βάσει της αμερικανικής νομοθεσίας, δεν ήταν στη νόμιμη ηλικία για να μπορεί να έχει μαζί της ή να μπορεί να καταναλώσει αλκοολούχα ποτά. Όμως διευκρινίζει πως το αλκοτέστ απέδειξε πως δεν είχε πιει καθόλου.

Έτσι αφού οι αστυνομικοί επέμεναν για τα στοιχεία της, τους ρώτησε πως και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να ψάχνουν στην παραλία για ανήλικους που έχουν στην κατοχή τους αλκοόλ. Μετά από αυτό η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα τις εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο.