Στην ΑΕΚάρα και επίσημα ο Αλμπάνης!

 

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την πώληση του στην Ένωση – Όλες οι λεπτομέρειες του deal!

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Χρήστος Αλμπάνης, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην Ένωση. Όπως είχαμε αναφέρει εξ αρχής, πρόθεση του ίδιου του Αλμπάνη -παρά τις προσφορές που υπήρξαν κι από άλλες ομάδες- ήταν να συνεχίσει στον Δικέφαλο, ενώ και από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπήρχε ποτέ η παραμικρή ανησυχία για την αγορά του.

Άλλωστε, από την Ένωση ήταν σαφές πως θα κατέθετε εκείνη την προσφορά που θα ικανοποιούσε τον Απόλλωνα, όπως και έγινε, αφού στην ανακοίνωση τους οι κυανόλευκοι κάνουν λόγο για βελτιωμένη προσφορά, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 400.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ στην περίπτωση που αποφασιστεί να δοθεί δανεικός το καλοκαίρι, τότε η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει τον πρώτο λόγο, χωρίς να υπάρχει βεβαίως αυτή η πρόθεση από την ΑΕΚ που ποντάρει πολλά πάνω στον Αλμπάνη ο οποίος προέρχεται από μια σούπερ σεζόν στην Ριζούπολη…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη  πρότασή της .

Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.