Ινδός δεν πήγαινε ποτέ στο γραφείο γιατί είναι… θεός

 

Οι εργοδότες του ζήτησαν εξηγήσεις και αυτός τους έδωσε την καλύτερη

Ρίσκαραν τη ζωή τους οι εργοδότες του Ινδού Ραμεσκαντρά Φεφάρ επιπλήττοντας τον γιατί μέσα σε διάστημα οχτώ μηνών, πάτησε το πόδι του μόνο 16 μέρες στο γραφείο. Ο Φεφάρ τους ενημέρωσε ότι είναι θεός και δεν έχει χρόνο για το γραφείο.

«Είμαι o Κάλκι, η 10η ενσάρκωση του θεού Βισνού. Νηστεύω στο σπίτι μπαίνοντας στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Αυτό το έργο δεν μπορώ να κάνω στη δουλειά. Έτσι δεν παραμένω φυσικά στο γραφείο. Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε, είμαι πράγματι η δέκατη ενσάρκωση του θεού Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες Συνειδητοποίησα ότι είμαι ενσάρκωση του Κάλκι όταν ήμουν στο γραφείο μου τον Μάρτιο του 2010. Ακριβώς επειδή είμαι ο αβατάρα του Κάλικι, η Ινδία είχε καλές βροχές» τόνισε ο Φεφάρ.

Ο Φεφάρ είχε διοριστεί τον Σεπτέμβριο του 2017 ως υπεύθυνος μηχανικός σε έργο σε ένα φράγμα στον ποταμό Ναρμαντάρ. Ως Κάλκι όμως ο Φεφάρ δεν ασχολήθηκε με τη δουλειά. Τώρα οι εργοδότες είναι αντιμέτωποι με την οργή ενός θεού ο οποίος μάλιστα όμως αναφέρει τη ινδική μυθολογία θα έρθει όταν το κακό θα βασιλέψει και θα καταστρέψει τον κόσμο για να ξαναδημιουργηθεί ένας νεός «καλός» αιώνας.