Η πόρτα του φορτηγού άνοιξε κι αρχισε να βρέχει λεφτά! (VIDEO)

 

Φανταστείτε να οδηγάτε στον αυτοκινητόδρομο και ξαφνικά να αρχίσει να βρέχει… λεφτά!

Κάτι τέτοιο συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Ι-70, στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, όταν ανοιξε η πόρτα ενός αυτοκινήτου χρηματαποστολής.

Όλα συνέβησαν όταν άνοιξε η πίσω πόρτα του θωρακισμένου φορτηγού χρηματαποστολής της Brinksενώ πήγαινε με 110 χιλιόμετρα την ώρα.

Σάκοι με λεφτά καθώς και χύμα χαρτονομίσματα σκορπίστηκαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός και όσους ακολουθούσαν το φορτηγό να σταματούν για να μαζέψουν τα χαρτονομίσματα!

Όπως υπολογίζεται χάθηκαν κάπου 600.000 δολάρια σε μετρητά.

«Ήταν σαν σκηνή από κινηματογραφική ταινία», είπε αξιωματικός της αστυνομίας στο CBS. «Χαρτονομίσματα να πετάνε στον αέρα, αυτοκίνητα να σταματούν και να βγαίνει έξω ο κόσμος…».

Μόνο όταν ένας άλλος οδηγός πλεύρισε το φορτηγό και του έκανε απελπισμένα νοήματα να κοιτάξει τι συνέβαινε πίσω του, ο οδηγός της Brinks κατάλαβε τι είχε γίνει και σταμάτησε. Φυσικά, πολλά αυτοκίνητα είχαν σταματήσει για να μαζέψουν λεφτά, με κάποιους μάλιστα να πηδάνε και την περίφραξη για να μην τους ξεφύγει χαρτονόμισμα.

Πάντως, η αστυνομία έσπευσε να τονίσει ότι αυτό αποτελεί κλοπή και κάνει έρευνες για να εντοπίσει τέσσερις οδηγούς –ανάμεσά τους κι έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου– που μάζεψαν σάκους με λεφτά κι εξαφανίστηκαν.

«Αν θέλετε, με καθαρή συνείδηση, να φέρετε πίσω τα λεφτά, υπάρχει αμνηστία. Δεν θα σας υποβληθούν ερωτήσεις αν είστε πρόθυμοι να τα επιστρέψετε», είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας της Indiana.