Πήγε στην Ινδία για να νικήσει την κατάθλιψη κι εκεί τη νάρκωσαν, τη βίασαν και την αποκεφάλισαν

 

Το ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης μιας 33χρονης κοπέλας στην Ινδία κατέληξε στην απόλυτη τραγωδία καθώς εκεί τη νάρκωσαν, τη βίασαν και την αποκεφάλισαν.

Η 33χρονη Λίγκα Σκρομάνε από την Λετονία που ζούσε στο Δουβλίνο τα τελευταία πέντε χρόνια με τον σύντροφό της πάλευε για χρόνια με την κατάθλιψη.

Τελικά αποφάσισε να πάει στην Κεράλα της Ινδίας με την αδερφή της τον Φεβρουάριο για να υποβληθεί σε θεραπεία για να νικήσει την κατάθλιψη.

Ωστόσο, εξαφανίστηκε λίγες εβδομάδες μετά την άφιξή της στη χώρα όταν έφυγε από το κέντρο για να επισκεφθεί μια παραλία.

Ως τότε κανείς δεν ήξερε τι έχει απογίνει μέχρι που στις 21 Απριλίου το πτώμα της βρέθηκε κρεμασμένο ανάποδα σε δάσος στο Θιρουβαλάμ.

Οι αρχές αποκάλυψαν την μέρα της κηδείας της στο Thiruvananthapuram πως την άρπαξαν δύο άντρες, τη νάρκωσαν, τη βίασαν και την αποκεφάλισαν.

Δύο ύποπτοι βρίσκονται υπό κράτηση. Είναι έμποροι ναρκωτικών, με τον έναν να έχει ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης αντρών και γυναικών στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα της 33χρονης.