Ελληνάρας οδηγός παρκάρει πάνω στις γραμμές του τραμ και σταματά την κυκλοφορία για μια ώρα!

 

Οι Έλληνες οδηγοί δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν! Όπως αυτός ο οδηγός που αφού δεν έβρισκε πουθενά να παρκάρει αποφάσισε να αφήσει το αυτοκίνητό του πάνω στις γραμμές του Τραμ, στο Παλαιό Φάληρο!

Το τραμ φυσικά έφτασε και δεν μπορούσε να περάσει, ενώ ο οδηγός ήταν άφαντος! Τελικά μετά από μια ώρα μπλοκαρίσματος και απίστευτης ταλαιπωρίας των επιβατών καθώς η κυκλοφορία είχε διακοπεί η τροχαία ήρθε στο σημείο για να «σηκώσει» το αυτοκίνητο.

Όπως σχολίασε ο χρήστης του Facebook Ευάγγελος Ιωακειμίδης που δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία: «Δεν άντεξα και το φωτογράφησα. Δεν είναι στην Ταϊλάνδη ούτε στη Χονολουλού. Είναι στη στάση Μουσών στο Παλαιό Φάληρο. Το άφησε ο μάγκας εκεί και το ΤΡΑΜ ήταν μπλοκαρισμένο για περίπου μια ώρα μέχρι που ήρθε ο γερανός και το σήκωσε. Το αυτοκίνητο σήκωσε παιδιά ο γερανός και όχι το ΤΡΑΜ. Διόλου απίθανο να διαμαρτυρήθηκε ο ιδιοκτήτης του ΙΧ γιατί άραγε να περνάει το ΤΡΑΜ από εκείνο το σημείο;; Από κάπου αλλού δεν θα μπορούσε να περάσει?? Τι έχουν να δουν τα μάτια μας και τι θ’ ακούσουν τα’ αυτιά μας».