Η ανατροπή μπορεί να έρθει στο Κίεβο

 

Άρθρο του Κώστα Κετσετζόγλου

Τελικά και χωρίς σκορ πρόκρισης η μέρα χθες ήταν υπέροχη. Ήταν η καλή μέρα που φάνηκε από το… μεσημέρι. Κι ας έφαγα πέντε ώρες σε μια καρέκλα. Ήταν πραγματική απόλαυση να ζεις από κοντά την έγκριση της ΜΠΕ από όλους τους… μεγάλους, τις τρεις πρώτες παρατάξεις, και την απόρριψη της από το ΚΚΕ παραδοσιακά και από κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με επιχειρήματα που θα άφηναν την Ελλάδα χωρίς κανένα έργο ανάπτυξης ακόμη και υποδομής για… πάντα.

Βέβαια τώρα να το παίζεις… Τσε Γκεβάρα των… πλουσίων, να φέρνεις και κλακαδόρους να χειροκροτήσουν αυτόν που έβαλες να μιλήσει εναντίον του γηπέδου της ΑΕΚ και από την άλλη να ζει η οικογένεια σου και όχι μόνο από τον Μαρινάκη είναι… κάπως. Αλλά είσαστε τόσο νάνοι μπροστά στην ΑΕΚ που δεν μπορείτε ούτε να την αγγίξετε.

Ο… αρχινάνος και η παρεϊτσα του, που ανακαινίζει τα σπίτια της με έξοδα του… ΟΗΕ, δεν ήρθε καν. Γιατί και η ήττα θέλει λεβεντιά και ποιος την έχασε για να την βρουν αυτοί; Τελος πάντων.

Καταγράψαμε όλα τα ονόματα και ιδίως αυτούς από τον συνδυασμό της Δούρου που ψήφισαν κατά όπως έναν Ευσταθιάδη που βάζει στο Νότιο τομέα και έκανε και πύρινη ομιλία κατά του γηπέδου και υπέρ του… Άρη δηλώνοντας μάλιστα και ΑΕΚτζής! Με καμάρι δήλωσε ότι είναι το μόνο θέμα που δεν στηρίζει την απόφαση της παράταξης. Όσοι ψηφίσουν την Ρένα μας ή τον συνδυασμό που θα είναι συνέχεια της Δύναμης Ζωής να τον θυμούνται.

Φυσικά θα θυμόμαστε και όλους τους συμβούλιυς του Σγουρού αλλά και της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας που στήριξαν χωρίς όρους. Όπως θα θυμόμαστε και τον Πάντζα… τζούνιορ που με μια ομιλία λίγων λεπτών άφησε χωρίς επιχείρημα όλους αυτούς που πολεμούν επειδή… έτσι το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεξί χέρι της Δούρου, υπεύθυνος για τα αθλητικά έργα και με μεγάλη προσφορά στο θέμα του γηπέδου ο Σπύρος Πάντζας.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ