Χουλτ: Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή!

 

Οι πρώτες δηλώσεις του διεθνή αριστερού μπακ-χαφ ως παίκτης της Ένωσης

Ως την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Νίκλας Χουλτ που παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης. Ο διεθνής Σουηδός άσος δήλωσε έτοιμος να ενσωματωθεί στην ομάδα και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, ενώ μίλησε και για την αγωνιστική του κατάσταση.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Νίκλας Χουλτ:

«Σας ευχαριστώ, βρίσκομαι εδώ, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται να πετύχει τους στόχους της και ελπίζω να με βοηθήσει και η ομάδα να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τη μεταγραφή, είμαι εδώ τώρα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Είμαι σχεδόν έναν μήνα χωρίς αγώνες, όμως παραμένω σε καλή κατάσταση, προσπάθησα να προπονούμαι σχεδόν κάθε ημέρα στην Σουηδία και νιώθω ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση ώστε να βοηθήσω την ομάδα.

Έχω μιλήσει με τον Γιόχανσον και τον Αϊντάρεβιτς αλλά δεν χρειάστηκε να τους ρωτήσω πολλά πράγματα, γνωρίζω την πόλη, γνωρίζω την ομάδα, δεν χρειάστηκε να τους κάνω πολλές ερωτήσεις. Στην οικογένειά μου και σε εμένα μας αρέσει πολύ η Αθήνα και η Ελλάδα, συνεπώς ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα να έρθω στην ΑΕΚ.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως είπα και πριν, δεν έχω παίξει σε επίσημο ματς για έναν μήνα όμως, θα μιλήσω με τον προπονητή αύριο, θα δούμε ποιο είναι το πλάνο του και φυσικά αυτός θα πάρει την τελική απόφαση, ελπίζω όλα να πάνε καλά».