Φίλης: Ο Δ.Καμμένος συναγελαζόταν με τους βασανιστές της χούντας

 

Γιατί συνεχίζετε να με κάνετε ακόμη κυβερνητική παρέα, απαντά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

 «Ο Δημήτρης Καμμένος συναγελαζόταν με τους βασανιστές της χούντας» ανέφερε, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Φίλης, συνεχίζοντας τις επιθέσεις κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ. Τονίζοντας πως ο κ. Καμμένος έχει μία «ροπή προς την ακροδεξιά», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Δημήτρης Καμμένος, και αυτό δεν αφορά όλο το κόμμα των ΑΝΕΛ, έχει μία ροπή προς την ακροδεξιά, για να το πω ευγενικά. Δεν τον έχω ψηφίσει για το προεδρείο της Βουλής εγώ. Δείτε τι έχει πει κατά καιρούς, με τους βασανιστές της χούντας συναγελαζόταν, αντισημίτης είναι… ».

Ο Δημήτρης Καμμένος από την πλευρά του, σε δηλώσεις του στο crashonline, απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Κύριε Φίλη, γιατί δεν μοιράζεστε τους προβληματισμούς σας σε ένα μυστικό δείπνο με τους 53+; Εκεί θα μπορέσετε να εξηγήσετε γιατί συνεχίζετε να με κάνετε ακόμη κυβερνητική παρέα».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος είπε για τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη βοήθεια όλων των βουλευτών των ΑΝΕΛ έκανε τη δεξιότερη στροφή αριστερού πολιτικού από την εποχή της Μεταπολίτευσης.