Έπεσε στο κενό από τον 62ο όροφο και κατέγραψε άθελά του τον θάνατό του (VIDEO)

230

kinezos

Τραγικό θάνατο βρήκε ο πρώτος Κινέζος rooftopper, ο 26χρονος Γου Γιονγκνίνγκ, ο οποίος προσπαθώντας να κάνει pull-ups κρεμασμένος από τον κορυφή ενός ουρανοξύστη 62 ορόφων έπεσε στο κενό.

Μάλιστα, την προσπάθεια και τον θάνατό του κατέγραψε κάμερα που είχε τοποθετήσει ο ίδιος σε άλλο σημείο του κτιρίου, με το βίντεο να προκαλεί ανατριχίλα. Ο 26χρονος φαίνεται να κρεμιέται στο κενό και να κάνει pull-ups, ωστόσο κάποια στιγμή διακρίνεται να παλεύει να κρατηθεί και εν τέλει να πέφτει. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε μια βεράντα, 14 μέτρα πιο κάτω, από έναν καθαριστή παραθύρων.

Σύμφωνα με την σύντροφό του, ο εν λόγω ουρανοξύστης είναι προσβάσιμος στο κοινό μέχρι τον 44ο όροφο και μετά απαιτείται ειδική κάρτα για την είσοδο στο ξενοδοχείο, που φιλοξενείται στους πιο πάνω ορόφους. Η κοπέλα πιστεύει ότι ο 26χρονος ανέβηκε με το ασανσέρ τους 40 πρώτους ορόφους και μετά έκανε αναρρίχηση για να φτάσει στην κορυφή του κτιρίου.

Ο Γιονγκνίνγκ σκοτώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου αλλά η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του έναν μήνα αργότερα, μετά από μηνύματα fans του, στα οποία εξέφραζαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι για εβδομάδες δεν είχε ανεβάσει κανένα βίντεο στα social media.

Ο Γιονγκνίνγκ, ένας χαμηλόμισθος ηθοποιός σε κινηματογραφικές ταινίες στην Κίνα, έγινε blogger στις αρχές του 2017, με τα βίντεό του από διάφορα ριψοκίνδυνα εγχειρήματα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου, αποφέροντάς του παράλληλα και χρήματα.