Λιβάγια: Παίξαμε και για τον Πέτρο

 

livagia-2

Τι είπε ο Μάρκο Λιβάγια για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Για μια ΑΕΚ που έπαιξε με καρδιά, για μια ΑΕΚ που απόψε έπαιξε και για τον Πέτρο Μάνταλο, έκανε λόγο ο Μάρκο Λιβάγια στις δηλώσεις του στη ΝΟVA, αφιερώνοντας τη νίκη στον αρχηγό. Αναλυτικά είπε: «Συμβαίνουν αυτά στους αγώνες, στεναχωρηθήκαμε που στην αρχή παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο, παίξαμε όμως με την καρδιά μας και είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γκολ που πέτυχα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός σήμερα όμως πριν τον αγώνα αποφασίσαμε να αλλάξουμε την τακτική μας μετά από έναν ευρωπαϊκό αγώνα και αποφασίσαμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται.

Παίξαμε για τον Πέτρο, του αφιερώσαμε τη νίκη, ο Μάνταλος είναι ένας μεγάλος παίκτης και ελπίζουμε να αναρρώσει και να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα. Παίζω όπου θα μου πει ο προπονητής αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια προτιμώ να είμαι στη θέση του επιθετικού.

Είμαστε αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι για τη βαθμολογία, πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, να θέσουμε στόχους αντικειμενικούς και να μπορέσουμε να πάρουμε νίκες».

Για τους αγώνες μπαράζ Ελλάδας – Κροατίας είπε: «Όλα είναι πιθανά αν και η Κροατία έχει κάποια προβλήματα, θέλω να κερδίσει η Κροατία αλλά η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα με μία σπουδαία άμυνα και όλα είναι πιθανά. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο γιατί είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε δίπλα τους και κάθε φορά φοράμε την μπλούζα για να τους τιμήσουμε».