Προς ανεξαρτητοποίηση ο Χρυσόγονος

 

chrisogonos

Η Σοσιαλιστική Τάση της οποίας ηγείται αναμένεται να αποχωρήσει από το κόμμα

Την ανεξαρτητοποίησή του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να ανακοινώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κώστας Χρυσόγονος την Πέμπτη.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρεί αύριο ως επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Τάσης ανακοινώνει την διενέργεια ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της, με ερώτημα την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Θετική απάντηση στην εσωκομματική ψηφοφορία οδηγεί αυτομάτως στην ανεξαρτητοποίησης του νυν ευρωβουλευτή από την ομάδα του ΣΥΡΖΑ.

“Κανένα σχόλιο”, όμως μέχρι και τις τελικές ανακοινώσεις από τον ίδιο τον Ευρωβουλευτή λένε την ίδια στιγμή από την Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική στην κυβέρνηση και είχε διαφοροποιηθεί από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την καθυστέρηση της επένδυσης στο Ελληνικό μέχρι την επιλογή σημαιοφόρων με κλήρωση στα δημοτικά. Και από την επιλογή της κ. Θάνου από τον Αλέξη Τσίπρα ως νομική σύμβουλο στο Μαξίμου μέχρι  την αντιπαράθεση με την Δικαιοσύνη.