Αραούχο: Η ΑΕΚ με θέλει να παίξω στην «Αγιά Σοφιά»

Απίστευτες ατάκες από Σέρχιο: «Από το Δεκέμβριο ξεκινά η ΑΕΚ προσπάθεια να με αγοράσει», «έκανε τα πάντα για να μπει ρήτρα», «ο κόσμος με έπεισε να γυρίσω», «το αυτοκίνητο μετά την υποδοχή πήγε συνεργείο»!

aftokinito

Μια συνέντευξη με απίστευτες ατάκες και σημαντικές αποκαλύψεις έδωσε ο Σέρχιο Αραούχο σε ραδιόφωνο της Ισπανίας. Ο Τσίνο μίλησε για την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ που τον έκανε να γυρίσει και για την απίστευτη υποδοχή που του επιφύλαξε, ενώ αποκάλυψε ότι η διοίκηση του έχει αποκαλύψει την πρόθεσή της να ξεκινήσει προσπάθεια αγοράς του από τον προσεχή Γενάρη, με στόχο να παίξει στην «Αγιά Σοφιά

Αρχικά για την υποδοχή ο Σέρχιο τόνισε: «Ακόμα κι εγώ έμεινα άναυδος. Ο διερμηνέας μου είπε ότι θα περιμένει κόσμος, αλλά εγώ είπα όχι. Ήταν κάτι τρελό, με βεγγαλικά, δεν με άφηναν να φύγω. Κόντεψαν να φτάσουν στη σκάλα του αεροπλάνου. Το αυτοκίνητο προχωρούσε από τη δύναμη του κόσμου. Κατέληξε στο συνεργείο το αυτοκίνητο! Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι από την άποψη της αγάπης που έχω δεχθεί από τους οπαδούς, είμαι πολύ ευτυχισμένος που γύρισα. Από την πρώτη ημέρα που έφυγα, μου έστελναν μηνύματα. Ο κόσμος με έπεισε να γυρίσω. Καθένας θέλει να παίζει εκεί που τον αγαπούν».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Από την ΑΕΚ προσπάθησαν να βάλουν υποχρεωτική ρήτρα αγοράς μου το επόμενο καλοκαίρι. Μου είπαν ότι από τον Δεκέμβριο κιόλας θα αρχίσουν να… ενοχλούν τη Λας Πάλμας για να δουν τις προθέσεις της. Μου είπαν να είμαι ήσυχος διότι θα παλέψουν για να μείνω μαζί τους και την επόμενη σεζόν. Έχω συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας μέχρι το 2020 και θα είναι δύσκολο. Είναι αποφάσεις που πρέπει να λάβουν οι πρόεδροι. Θα δούμε. Έτσι κι αλλιώς κι αυτό το καλοκαίρι επικοινώνησαν μαζί μου διάφορες ομάδες και τους απαντούσα ότι αν έφευγα από τη Λας Πάλμας, ήθελα να πάω μόνο στην Ελλάδα».

Τέλος αποκάλυψε και τη… σύνδεση της μεταγραφής του με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Δεν έχω ιδέα ποιες είναι οι προθέσεις της Λας Πάλμας. Μου είπαν από την ΑΕΚ ότι θέλουν να δουν αν μπορούν να με αγοράσουν για να συνδυαστεί η αγορά με τα εγκαίνια του νέου γηπέδου».