Άμεσες αποφάσεις και κινήσεις απαιτούνται στην ΑΕΚ

tccka

Αλλη μια ήττα χωρίς… τιμή κι ένας αποκλεισμός που μπορεί από την ώρα της κλήρωσης να ήταν η πιο πιθανή εξέλιξη όμως ο τρόπος που ήρθε ήταν αν μη τι άλλο… ξενέρωτος. Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στη Μόσχα από ότι στην Αθήνα όμως η απουσία πίεσης αφού η ομάδα πήγαινε για το θαύμα αλλά και το γεγονός ότι λογικά το 3-5-2 δεν θα το ξαναδούμε δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να πεις ότι θα κρατήσεις πράγματα.

Το ότι η ΤΣΣΚΑ είναι πιο έμπειρη και πιο ποιοτική και πιο ακριβή ομάδα δεν λέει κάτι σε ότι αφορά τον αποκλεισμό αφού είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ πρέπει να κάνει υπέρβαση για να μπορέσει να επανέλθει σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πόσο περισσότερο της μεγαλύτερης που κυνήγαγε χθες αλλά και στην Αθήνα στον πρώτο αγώνα.

Σε ότι αφορά καθαρά τον χθεσινό αγώνα είναι δεδομένο πως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για την ΑΕΚ και αν είχε έστω λίγη ρέντα στην διπλή ευκαιρία Γιόχανσον, Κλωναρίδη ή της δινόταν το πέναλτι όταν ο Μάνταλος πήρε την μπάλα και ο τερματοφύλακας τον χτύπησε στο κεφάλι  θα μπορούσε να βάλει φωτιά ακόμη και στην πρόκριση. Από την άλλη όμως πλευρά για να είμαστε σωστοί μια ομάδα που τρώει τρία γκολ από τρία κόρνερ και παίζει σε αυτό το επίπεδο με έναν τερματοφύλακα σαν τον Ανέστη λίγα πράγματα μπορεί να κάνει ούτως ή άλλως. Κι αν με την δουλειά μπορεί να διορθωθεί η συνολική αντίδραση της άμυνας στα κόρνερ, γιατί δεν έφταιγε μόνο ο Ανέστης σε κανένα από τα τρία γκολ, είναι τεράστιο το πρόβλημα του τερματοφύλακα. Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ