ΠΑΕ ΑΕΚ: Πάνω από δέκα χιλιάδες κόσμος στη Νέα Φιλαδέλφεια

kosmos

Με τίτλο «στη γη των προγόνων μας», η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ περιγράφει επιγραμματικά όλα όσα έγιναν σήμερα στα Ιερά χώματα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με μεγάλη λαμπρότητα και σε κλίμα κατάνυξης αλλά και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε απόψε η τελετή Αγιασμού για την έναρξη των εργασιών ανέγερσης της Αγιά Σοφιάς, στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η δυνατή βροχή μόλις δύο ώρες πριν τον Αγιασμό δεν πτόησε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ που παρευρέθηκε μαζικά στη Νέα Φιλαδέλφεια, σηματοδοτώντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο τον πόθο του για την επιστροφή στο σπίτι μας. Υπολογίζεται ότι πάνω από δέκα χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί!

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε με την τέλεση του Αγιασμό από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας- Νέας Φιλαδέλφειας Γαβριήλ, οποίος μετά το τέλος του Αγιασμού μίλησε με θερμά λόγια για την ιστορική οντότητα της ΑΕΚ, ευχήθηκε να επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της άμεσα και δώρισε συμβολικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη την πρώτη σημαία της Αγίας Σοφίας.

Στη συνέχεια πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος Παλαιμάχων της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης, δίνοντας τον δικό του πανηγυρικό χαιρετισμό, ενώ ακολούθησαν οι ευχαριστίες της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους πολιτειακούς παράγοντες που συνέβαλαν στην έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Αμέσως μετά, ως κεντρικός ομιλητής, πήρε το λόγο πήρε ο εγγυητής και πρωτοστάτης αυτού του μεγάλου έργου για την ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος και γνώρισε την αποθέωση!

Στην εκδήλωση  παρευρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς και άνθρωποι του πολιτικού κόσμου της χώρας. Πιο συγκεκριμένα με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι  Αλέκος Φλαμπουράρης, Κώστας Λαλιώτης, Σωκράτης Φάμελλος, Γιώργος Πάντζας, Ελένη Αυλωνίτου, Ιούλιος Συναδινός, Εφη Γαϊτανά Αποστολάκη, Θεόδωρος Δρίτσας και Παναγιώτης Κουρουμπλής. Πάντα παρών και ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν μουσικοχορευτικές δράσεις από την Artventure Productions, μια εταιρεία μουσικών και καλλιτεχνικών παραγωγών, που εξειδικεύεται σε special, corporate και private events.