Χιμένεθ: «Να είστε συγκεντρωμένοι»!

Συνεχείς παραινέσεις προς τους ποδοσφαιριστές του ο Μανόλο, που δούλεψε ξανά στον τομέα της τακτικής -ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

chimeneth3

Στο κομμάτι της τακτικής αφιέρωσε και πάλι την απογευματινή προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός χώρισε τους παίκτες του σε αμυντικούς και μέσους – επιθετικούς για μια συγκεκριμένη σειρά ασκήσεων, τις οποίες απαιτούσε να εκτελούν όλοι άριστα. Μάλιστα, όταν είδε τους Μανωλά, Βινίσιους, Γιακουμάκη να παρεκκλίνουν λίγο φώναξε: «Παιδιά να είμαστε συγκεντρωμένοι. Συγκεντρωθείτε, συγκεντρωθείτε».

Από τους αμυντικούς του ο Μανόλο ζητούσε να ανοίγεται η μπάλα και στην επίθεση τα «θέλω» του ήταν ανάπτυξη από τον άξονα, τα άκρα, κατοχή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Μετά το τέλος των ασκήσεων συγκέντρωσε μέσους και επιθετικούς και τους εξήγησε το ζητούμενο των ασκήσεων.

Για ακόμη μια φορά πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κλωναρίδης αγωνίστηκε στον άξονα μαζί με τον Λιβάγια και ο Μάνταλος αριστερά. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των οκτώ, προκειμένου να δει ο Χιμένεθ αυτά που έγιναν στις ασκήσεις και σε ένα τύπου δίτερμα.