«Δεν είναι τελειωμένη υπόθεση ο Αραούχο»

Τι αναφέρει δημοσίευμα από τη Λας Πάλμας για το μέλλον του Αργεντινού άσου στον ισπανικό σύλλογο

araoucho5

Κάθε πιθανότητα ανοικτή αφήνει δημοσίευμα από την Ισπανία σχετικά με το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας. Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας canarias7.es αναφέρονται τα εξής: «Το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας μπορεί να γίνει περίπλοκο με την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας. Ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι είχε ανάψει το πράσινο φως για να ξεκινήσει ο Αργεντινός προετοιμασία και να διεκδικήσει μία θέση στα σχέδιά του.

Ο Αραούχο, πάντως, δεν είχε πειστεί απόλυτα και προτιμούσε να συνεχίσει εκτός Λας Πάλμας έπειτα από τη θετική εμπειρία του στην Ελλάδα. Τώρα, όμως, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλο Μάρκεθ συζητείται και πάλι το θέμα της παραμονής του Αραούχο στην ομάδα. Ο Μάρκεθ δεν θέλει να έχει μεγάλο ρόστερ και θεωρεί ότι -μαζί με τις μεταγραφές- θα έχει αρκετές λύσεις. Η υπόθεση Αραούχο δεν θεωρείται τελειωμένη και βρίσκεται στη φάση της εξέτασης αυτή τη στιγμή.

Αλλά ο Αραούχο θα είναι δύσκολο να βρει θέση στην ομάδα με έναν προπονητή που απαιτεί αυτοθυσία και απόλυτη πειθαρχία. Δεν είναι τυχαίο ότι στις πρώτες τοποθετήσεις του ο Μάρκεθ στάθηκε πολύ στα προβλήματα που υπήρχαν στα αποδυτήρια την περασμένη σεζόν, τονίζοντας ότι ”πρέπει να χαράξουμε έναν άλλον δρόμο”.

Το κρίσιμο τεστ για τον Αραούχο θα είναι οι πρώτες ημέρες προετοιμασίας στο Μασπαλόμας. Εκεί ο Μάρκεθ θα τσεκάρει τον βαθμό προσαρμογής του Αραούχο στα νέα δεδομένα. Και θα κρίνει αν είναι όσο αφοσιωμένος χρειάζεται για να παραμείνει στη Λας Πάλμας. Εξάλλου, δεν υπάρχουν προσφορές για τον Αραούχο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60 εκατ. ευρώ και δεν είναι εύκολο να πουληθεί».