Κάνε το νορμάλ και χάσε ρε Μανόλο. Οχι έτσι…

 

Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για τον εφιάλτη της… γκέλας μετά από μεγάλους θριάμβους που αναβιώνει στην ΑΕΚ και τις πληγές του Φαραώ που εμφανίζει η Ένωση.

chimenecth3

Μετά την υπέροχη Κυριακή  ήρθε η καταστροφική Τετάρτη. Και η ΑΕΚ μας γύρισε απότομα πίσω στις εφιαλτικές στιγμές των τελευταίων μηνών του 2016 και του Ιανουαρίου 2017. Με την διαφορά πως ενώ όλες οι βλακείες που έγιναν μέσα στη σεζόν σχεδόν διορθώθηκαν με τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής, αυτή η απίστευτη γκέλα με τον Πανιώνιο μπορεί να βάλει οριστική ταφόπλακα στον στόχο που είχε απομείνει και έμοιαζε να είναι απόλυτα βατός μετά το μεγάλο διπλό στην Τούμπα.

Η πρώτη θέση με έξι βαθμούς μετά από δύο αγώνες και με τον ΠΑΟ να έρχεται ΟΑΚΑ την Κυριακή θα συνέχιζε να χαμογελάει ότι κι αν προκύψει από την εκδίκαση για τα επεισόδια του Βόλου, ότι κι αν γινόταν στη Λεωφόρο. Για αυτό η ομάδα είναι ασυγχώρητη.

Όλοι τους με πρώτο τον Μανόλο που δυστυχώς για πρώτη φορά φέτος και στο πιο ακατάλληλο σημείο θύμισε τον κακό εαυτό του που είχε φανεί στην, συνολικά θετική, προηγούμενη θητεία του. Πολλές φορές μετά από μεγάλες νίκες έρχονταν τεράστιες γκέλες με την ομάδα να είναι αγνώριστη. Απροετοίμαστη αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ!