Τρέχει με… χίλια η μήνυση κατά Βασιλόπουλου, Σγουράκη και Μανωλεδάκη

basilopoulo

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η υπόθεση της μήνυσης που κατέθεσε η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτώ, «Άλλη Εντελώς Κατάσταση», σε βάρος του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου, του αντιδημάρχου, Θεόδωρου Μανωλεδάκη και της διευθύντριας των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, Ελένης Σγουράκης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας έχει πάρει πολύ «ζεστά» την υπόθεση και για αυτό κινητοποιήθηκε άμεσα. Αφού διέταξε προανάκριση από τον Πταισματοδίκη, η οποία βρίσκεται ήδη στα… μισά της, επικρατεί αισιοδοξία –βάσει των όσων διαπιστώνονται από τις ενέργειες του εισαγγελέα- ότι η υπόθεση θα πάει άμεσα σε τακτική δίκη.

Σήμερα, Τετάρτη, ήταν η τελευταία ημέρα όπου κατέθεταν οι μηνυτές. Μία διαδικασία που ξεκίνησε την Δευτέρα και ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί σήμερα. Και από αύριο θα περνάει από τον Πταισματοδίκη, ένα ένα μέλος από την πλευρά του δήμου. Πρώτη, η διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, Ελένη Σγουράκη, η οποία θα παρουσιαστεί αύριο για να δώσει την κατάθεση της και τις επόμενες ημέρες αναμένεται και ο Άρης Βασιλόπουλος με τον Θεόδωρο Μανωλεδάκη.

Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν ότι η διαδικασία τρέχει με… χίλια, καθώς άμεσα θα ολοκληρωθεί η προανάκριση, θα σχηματιστεί ο φάκελος και το πιθανότερο σενάριο, βάσει των όσων συμπεραίνονται από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, είναι ότι ο Βασιλόπουλος και οι συνεργάτες του, θα κληθούν στο δικαστήριο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η μήνυση κατατέθηκε στις 14 Μαρτίου και σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά, ολοκληρώθηκε ήδη η κατάθεση των μηνυτών.