Αλμέιδα: Αφήνω το παρελθόν, κοιτάω το μέλλον

Ο Πορτογάλος μίλησε για την επιστροφή του που συνδυάστηκε με γκολ

almeida

Εκτός του Τσιγκρίνσκι και ο Ούγκο Αλμέιδα πήρε μετά από αρκετό διάστημα (1,5 μήνα σχεδόν) χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι και μάλιστα βρήκε κι αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Πορτογάλος μιλώντας στη ΝΟVA αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον τραυματισμό του, υπογραμμίζοντας πως πλέον κοιτάει το μέλλον:

Για το ότι γύρισε κι αυτός με γκολ;

«Χωρίς αμφιβολία είναι η αλήθεια ότι τα πέρασα αρκετά άσχημα με τον τραυματισμό μου που είχα. Ό,τι καλύτερο ήταν να επιστρέφω με ένα γκολ».

Αν περίμενε να παίξει με τον Ολυμπιακό;

«Η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε. Αποτελεί παρελθόν. Εγω ήμουν και σήμερα έτοιμος, μπόρεσα και βοήθησα. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα, σκόραρα και βοήθησα. Επαναλαμβάνω το παρελθόν είναι παρελθόν και πλέον κοιτάω το μέλλον».

Αν είναι δύσκολο να διαχειριστεί κάποια ομάδα μια μεγάλη νίκη ή και ήττα;

«Το να διαχειριστείς μια νίκη νομίζω είναι πιο εύκολο, γιατί ο κόσμος είναι χαρούμενος, οι παίκτες είναι χαρούμενοι, υπάρχει καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς μια ήττα. Πρέπει να κοιτάξεις τα λάθη που έχουν προηγηθεί, να δεις τι πρέπει να διορθώσεις. Είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τη νίκη».