Προχωράει του Βινίσους η ΑΕΚ

Η Ένωση βάζει καταλήγει στην ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και όλα δείχνουν ότι προκρίνεται η λύση του 23χρονου Βραζιλιάνου άσου.

vinisios

Το θέμα της απόκτησης αριστερού μπακ φαίνεται πως κερδίζει πόντους στην ΑΕΚ (έναντι του εξτρέμ) για την επόμενη κίνηση ενίσχυσης της ομάδας. Όπως διαβάσατε, στην κορυφή της λίστας για την συγκεκριμένη θέση είναι ο Βινίσιους, ο 23χρονος Βραζιλιάνος μπακ της Λάτσιο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Ένωσης σκοπεύουν να προχωρήσουν την περίπτωσή του.

Η σκέψη που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή, εφόσον το συμβόλαιο του παίκτη με τη Λάτσιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, είναι να «ασχοληθεί» η ΑΕΚ πρώτα με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να έρθει σε μια συμφωνία μαζί του (όπως της επιτρέπει ο κανονισμός της ΦΙΦΑ) και στην συνέχεια, έχοντας αυτό το ντιλ ως εξασφαλισμένο, να στραφεί στη Λάτσιο, προκειμένου να αναζητήσει και μαζί της μια φόρμουλα, προκειμένου να επέλθει μια συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στην ΑΕΚ η περίπτωση του Βινίσιους αντιμετωπίζεται ως πολύ ελκυστική, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παρόν και μέλλον. Στα 23 του χρόνια διαθέτει ήδη τα φυσικά προσόντα για να προσφέρει άμεσα και ταυτόχρονα τις προδιαγραφές για να αποτελέσει μια σημαντική επένδυση.