Η κριτική της ΑΕΚ

Η ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών της Ένωσης και του Ζοσέ Μοράις για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

giochanson-vranies

Μπάρκας 6

Δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις συνθήκες και στο πρώτο ημίχρονο έκανε δυο επικίνδυνα λάθη, όμως στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Στα γκολ δεν είχε ευθύνη.

Γκάλο 4

Έμεινε πολύ μακριά από τον καλό ευατό του, καθώς δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα επιθετικά, ενώ αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Βράνιες 3

Ήταν πολύ καλύτερος από τον Λαμπρόπουλο σε απόδοση στο κέντρο της άμυνας, όμως πήρε μια δικαιολογημένη κίτρινη και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός για να μη δώσει και ο ίδιος… πάτημα για τη δεύτερη (που δεν ήταν).

Λαμπρόπουλος 3

Πολύ κακό παιχνίδι από τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ. Είχε αρνητική συμμετοχή και στα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα, δείχνοντας παθητική στάση και όχι αποφασιστικότητα για να καθαρίσει τις φάσεις.

Ντίντακ 2

Μια τραγική εμφάνιση από τον αριστερό μπακ της ΑΕΚ. Ο Αστέρας… σημάδεψε την πλευρά του και έκανε… πάρτι, ενώ στο επιθετικό κομμάτι δεν κατάφερε να βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο.

Σιμόες 7

Πάλεψε όσο μπορούσε. Έκανε καλή δουλειά στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, ξεκινούσε σωστά το παιχνίδι από πίσω.

Γιόχανσον 7

Έκανε δουλειά στη μεσαία γραμμή, βοήθησε επιθετικά, προσπάθησε να σκοράρει, ενώ με δικό του κλέψιμο και εξαιρετική κάθετη πρόσφερε στην ομάδα άμεσα την ισοφάριση (2-2).

Αϊντάρεβιτς 3

Δεν κατάφερε να προσφέρει το κάτι παραπάνω ούτε αμυντικά, ούτε δημιουργικά. Δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση την επομονή του προπονητή του, μετά την υποτονική παρουσία του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Μάνταλος 5

Το πάλεψε, αν και βλέπουν και οι… τυφλοί πως όταν παίζει στα άκρα η ΑΕΚ στερείται πολλά απ’ όσα μπορεί να της δώσει. Είχε κάποιες καλές ενέργειες, ενώ χαράμισε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1.

Χριστοδουλόπουλος 7

Η επιστροφή του στην ενδεκάδα ήταν θετικότατη. Έφτιαξε με εξαιρετική σέντρα το πρώτο γκολ, ενώ με τις προσωπικές του ενέργειες ταλαιπώρησε πολύ την αντίπαλη άμυνα.

Πέκχαρτ 8

Ο κορυφαίος του αγώνα για την ΑΕΚ. Σε τρεις τελικές, πέτυχε δύο γκολ δίνοντας στην ομάδα το προβάδισμα και στην συνέχεια τη γρήγορη ισοφάριση.

Οι αλλαγές

Μπακασέτας 4

Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να προσφέρει το κάτι περισσότερο που περιμένεις από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο.

Πατίτο 5

Μπήκε στο παιχνίδι και πήρε προσωπικές πρωτοβουλίες, επιχειρώντας… να κάνει κάτι, έστω και αν αυτό δε του βγήκε.

Αλμέιδα –

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο προπονητής

Ζοσέ Μοράις 3

Η επιμονή του στο σχήμα με Αϊντάρεβιτς στα χαφ και τον Μάνταλο δεξιά, που δεν δούλεψε απέναντι στον Παναιτωλικό, ήταν ακατανόητη. Το ίδο και η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους, έχοντας μπει στα αποδυτήρια με το 1-0, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι στο κοουτσάρισμά του δεν μπορεί να προσθέσει καθόλου τη σκοπιμότητα. Η διαχείριση των αλλαγών επίσης δεν τον δικαίωσε.